tiistai 13. maaliskuuta 2012

Hakuna Matata

Mitäs, mitäs. Doni on ollut muutaman viikon totaalisella tokoilu tauolla koska omistajan motivaatio sisällä treenaamiseen on ollut täysi nolla ja ulkona(=luistinradalla) treenaaminen olisi täysi itsemurha yritys. Että mä tykkään tästä vuodenajasta. Mutta kesään päin mennään ja alkaa lämmittää jo! Kesän lähestyessä on myös tapahtumakalenteri ruvennut täyttymään, löytyy tokokoetta, agilitykisoja, erkkari, leireilyä ja tietty nuorten SMit! Viimeisin mainittu tosin ajoittuu jo melkein syksylle sillä kyseisen tapahtuman päivämäärät taisivat olla vasta 1.-2.9. Laittelin tosiaan kyselyä paikasta SBCAKn yleisleirille, mutta mitään vastausta en sieltä ole saanut. Laittelin sinne päin viestiä perjantai iltapäivästä ja illalla foorumille oli päivitetty että agilityn puolelle mahtuis vielä ja vastauksia laitellaan viimeistään 18. päivä, nyt vaan toivotaan että oltais mahuttu mukaan! Kerta tokot on tauolla niin ollaan taas agi epistelty.
Maanantai illan ratoksi molemmat koirat käväsivät kisaavien radalla juoksemassa oman seuran epiksissä. Tuomarina oli Hanna Kuusisto ja rata oli aika mukava, ei kauheita pyörittely sumppuja joita yleensä kisaavien radoilta löytyy. 
Ensin Kalle, Kallepa olikin normaalia enemmän "en istu lähtöön" -meiningillä ja päätti nousta ehkä neljään kertaan takaisin seisomaan. Radalla onneks ihan nättiä menoa, ja jopa kepit toimi! Ohjaaja vähän sössi kun kuvitteli kääntävänsä koiraa kerrankin ajoissa ja haettiin muutama kielto joista hyl.


Doni pääsi sitten radalle, pääosin kivaa menoa mutta alku vähän kusas. Olin ihan aavistuksen, no okei, aavistus ei riitä, no sovitaan että hiukan myöhässä. Kelpie katoili selän taakse mystisesti ja pelasti itse nelos hypyn ohjaajan totaalisen jäätymisen takia. Kelpie hyppäsi myös takaaleikkauksen ansiosta alas Aalta, joka sinänsä aika jännää koska aikaisemmin toi on tosi hyvin kestänyt takaaleikkaukset myös aalle. Loppu rata oli kiva tosin ainoastaan oletin että kelpie tulee putken jälkeen mun käteeni eikä lähde sinkoilemaan itsekseen, mutta toisin kävi ja ratapiirrustukseen eksyi ylimääräinen hyppy, josta siis hyl. Ohjaajakin unohti puomin jälkeen että se hyppy mentiin takaa, hups!

4 kommenttia:

 1. Mä myös koitan kovasti tuonne leirille tulla! Oispa hauska törmätä siellä :)

  Sain kyllä jotain vastaustakin, mutta oikeesti laitoin mailin ja kysymyksiä heti, kun postiluukku kolahti ja lehti tuli. Enkä siis saanut mitään varmistuksia, vastauksia kysymyksiin vain. Elikkäs luulenpa, että nou hätä varsinkin, jos jonkun varalajin laitoit. Toivotaan ainakin, että siellä törmättäis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeei! :) Ois tosi kiva jos nähtäisiin vaikka sitten leirin merkeissä!

   Poista
 2. Voihan kelpiekuume! Mäkin haluan motivoituneen ja nopeen agilitykaverin! :c

  Kivannäköstä menoa kyllä teillä taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, Doni kiittelee! Kelpie on hyvä valinta (;

   Poista