tiistai 6. maaliskuuta 2012

Agilitykisat, lpr

Sunnuntain agikisa postausta saatavilla vasta nyt koska oon äärimmäisen laiska kirjottamaan mitään sepostusta. Mutta hyvin meni tän kisakauden aloitus! Molemmille koirille siis 2 rataa, agirata ja hyppyrata. Tuomarina molemmilla radoilla Leena Rantamäki-Lahtinen ja hyppykorkeus 60cm(hui).
Ekaksi Donin vuoro, ekana agirata. Rata oli aika mukava ja melko suoraviivainen, ei mitään kummallisia kikkailuita. Ensimmäinen ongelma löytyi keppien aloituksessa, mitä, mitä, mitä. Kelpie haki vasta toiseen väliin joten uusiksi. Kepitti kuitenkin loppuun asti. Seuraavaksi ohjaaja möhli 11 hypyllä eikä saanut ohjattua mitenkään kelpietä hypylle mutta kyllä se tais kolmannella yrittämällä mennä yli. Keinusta ei onneks lentokeinua vaan oikein hienosti kuunteli. Putkelle irtos tosi hyvin mutta jäin ihmettelemään että miksei hakenu aalle, no sieltä vielä kielto, elikkä hyl. Loppu tuloksena siis oikein mukava hyl. 

Seuraavana Kalle. Kulki oikein mukavasti mutta kepeillä tökkäs. Haki vasta toiseen väliin ja jätti yhden välin välistä pujottelematta. Muuten koko rata oikein mukavan oloista menoa, lopputuloksena siis 10, -7,00s(?) ja sijoitus 14./28.

Sitten hyppyrataa. Pelkäsin tätä koska luulin että kuolen kun en saa koiraa missään vaiheessa minnekkään pysäytettyä, mutta selvittiin! Doni taas ekaksi. Rimoja lenteli muutama jostain x- syystä, en todellakaan tiedä miksi, voi kyllä johtua käskytyksestä mutta tiedä sitä.Hyvin meni taas ja meno tuntuikin hyvältä. renkaat jälkeen mutkat vähän venyi mutta johtuu täysin siitä etten uskaltanut kääntää Donia renkaalla kun se ei meidän ihan vahvin esteemme ole. Keppien eka väli löytyi tällä kertaa, mutta möhlin ite loppupätkän hypyt. Rataan tutustumisessa mietin että leikkaan 15-16 hyppyjen välissä, mutta tiedä sitten miksi, leikkasinkin jo ennen 15 hyppyä eikä koira tietenkään irronnut enää 16 hypylle. Tyhmä ohjaaja. Saatiin kuitenkin tulos! 15vp(kaks rimaa ja kielto) -9,88s ja sijoitus taisi olla 15./28.


Kallella taas mukavaa menoa, olipa kerrankin kiva olla Kallen kanssa kisaamassa! Kalleltakin tuli yksi rima alas ja meinasi kepeillä ohittaa yhden välin, muuten oikein mallikasta menoa, ei mitään pahaa sanottavaa. Tosin nuo kepit. Pitää vaan jatkaa ja jatkaa ja jatkaa niiden hinkkaamista. Kyllä me vielä tänä vuonna tehdään se maaginen nolla! Kallellekkin siis tulos, 10vp -6,00(?) ja sijoitus 10./28.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti