torstai 23. joulukuuta 2010

puoli vuotta!

Eilen olikin Donilla ja siskoilla jo puolivuotis synttärit! On se aika kulunut kyllä nopeesti kun vielä muistan kun apina oli vasta 2kk synttärit ja kun korkeutta löytyi vasta noin 20cm. Nyt kuitenkin Donilta löytyy korkeutta jo 48cm eikä tuo ole kyllä tuosta nyt ainakaan kuukauteen ainakaan korkeutta kasvanut. Doni lähettelee onnea vielä Tosca ja Binka siskoillekkin!

Pakkastakin löytyy taas vaihteeksi tälläkin hetkellä semmoset -28 astetta eikä ulos tee mieli ei yhtään. Äskenkin, kun ulkona käytiin uudet rakennekuvat ottamassa, paleltui tuolla jo hetkessä eikä koiraakaan viitsinyt kiusata kuin parin minuutin käymisellä joten kuvat sen mukaisia :D Mutta kyllä me jotain saatiin aikaan. Ottaen vielä huomioon ettei olla poitsun kanssa seisomista treenattu sitten pentunäyttelyn jälkeen ollenkaan. Takakorkeuttahan tolta löytyy aika reippaasti,mutta kyllä se siitä ainakin toivottamasti ajan myötä tasoittuu.

Eilen käytiinkin sitten taas hiukan käppäilemässä poitsun ja kameran kanssa jäällä ja oltiinkin lähes kaksi tuntia. ja kylmä oli taas! Tosin koiraa ei näyttänyt kylmä ilma haittaavan yhtään kun vaan paineli vauhdilla menemään koko ajan! Parissa kohtaa oli vettäkin jään päällä joten kengätkin kasteltiin ja jäädytettiin sitten samalla reissulla. Kuvia ette tosin saa kuin viime viikon lenkiltä, en ole nimittäin saanut niitä koneelle vielä. Kallekin vierailee taas parissa kuvassa. Elviäkin käytiin viikonloppuna moikkaamassa, tosin vasta pimeällä joten kuvia ei tullut kuin yksi kiilusilmä kuva sisällä otettuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti