keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Pakkasta

Illi tahtoi ehdottomasti kuvansa blogiin!
Viime viikkoina ainakin meillä täällä Lemillä on ollut ihan kiitettävästi pakkasta ja luntakin  on ollut ihan riittävästi, itse en taho ainakaan enää yhtään lisää :D Muutenkin tuo sää tila on aika ärsyttävää, joko taivaalta tulee lunta lähes vaaka tasossa taikka pakkasmittarin lukemat nousevat päivittäin yli -20 asteeseen joka ei ainakaan miun kaltaselle ihmiselle oo hyvä juttu! Tykkäisin varmaankin talvesta jos lunta ois, mutta ainoastaan joku noin 20 senttiä, eikä pakkanen nousisi kymmenen asteen yläpuolelle, taitaa tosin olla vaan haave ajattelua :D Mutta joo, meijän treenaukset on nyt sijoittunu aika hyvin ainoastaan sisätiloihin. Ainoita paikkoja joissa ollaan tokoiltu taitaa olla olohuone ja pari kertaa ollaan myöskin agility -treenien ohella tehty pieniä seuraamis pätkiä. Paikallaanoloakaan ei olla viititty tehä kun vaan sisällä. Takinhan ostin tolle ettei ihan palellu tuonne pakkaseen mutta silti Donin mielestä on liian kylmä olla yhtään paikoillaan.
Agiliidelty ollaan kuitenkin senkin eestä ja miusta jotenkin tuntuu että Donts alkaa ymmärtää jo pikkuhiljaa että treenin aikana ei lähetä moikkaamaan kavereita, eikä muuallekkaan sooloilemaan.
Tänäänkin paisto just sopivasti aurinko ja koulukin loppui sopivasti jo puoli yhdeltä joten päätin ottaa molemmat hurtat mukaan ja lähettiin käymään jäällä. Poitsut tykkäs juossa ainaskin ja kovaa :D Ei myöskään hukuttu joten jäänkin kestävyys nyt testattu! Jossain kohtiin oli hiukan vettä jään päällä mutta ei sen ihmeempiä.
Aksa treeneissäkin käväistiin Donin kanssa vaikka pakkasta olikin melkein sen kakskymmentä astetta. Hirveesti ei kyllä tehty, aiheena oli takaaleikkaus putkella ja hyppy suoralla ja selvittiin siitä ilman suurempia ongelmia :D!
Viikonloppuna oiskin sitten tarkotus mennä käymään Donin kanssa kaupungissa moikkaamassa pitkästä aikaa taas Ellaa ja Elviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti