perjantai 3. joulukuuta 2010

Best In Puppy

Nyt on helsingin reissu jo takana päin ja käväistiin sunnuntaina siis Helsingin pentunäyttelyssä, Best In Puppyssa. Kelpieitä oli ilmoitettu kolme kappaletta, kaksi pikku urospentua ja yksi pikku narttupentu. Donihan oli siis noissa 5-7kk urospennuissa. Tuo toinen uros ja narttu olivat molemmat Melekonen- kennelin kasvatteja. Tuomarina meillä oli Irina Poletaeva, Suomi.

Kehä oli hiukan myöhässä aikatauluista ja kelpiet pääsivät alkamaan vasta joskus puoli kahden aikaan, miun jännitys siis kerkesi kasvaa vielä enemmän! Kaikesta jännityksestä huolimatta Doni mies käyttäytyi loistavan upeasti ja tuomarikin näytti tykkäävän poitsusta. Tuloksellaan Doni sitten peittosikin toiset kelpiet ollen hienosti, upealla arvostelulla PEK1 KP ROP-pentu, kerrassaan upeasti miun pieneltä, juuri 5 kk täyttäneeltä riiviö kakara lapselta :D Arvostelukin tässä. Englanniksi tosin, suomentaa en nyt jaksa sitä.

"Excelent type. Very promising male puppy. Lovely headand expression. Scirross bite. Connect top- and underline. Ribcage very well developed for age. Excellent move. Very nice coat and colour."

Loppuun vielä pari riekkumis kuvaa lumihangesta ja Donin 5kk tyylinäyte seuraamisesta :)  Ite mokaan alussa kun korjaan ite tota perusasentoa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti