tiistai 26. lokakuuta 2010

18 viikkoa

Oon edelleen ollut laiska! No mutta saattepa taas kuvia ja luettavaa kahen viikon edestä, !
Hirveesti on poika kasvanut taas ihan hirveesti ja korvat kasvaa mukana! Sillä on ainakin tarpeeks isot korvat :D Monesti ollaan jo kuultu miten koomisilta ne näyttää, ja oonhan mie ton itekkin 'pari' kertaa huomannu!
Muutenkin kokoa on tullut taas roimasti lisää. Korkeutta Donilta löytyy jo noin 43cm, kotimittauksen mukaan saattaa siis heittää jopa parillakin sentillä, mutta _noin_ 23 cm! Painokin on tullut juuri mukavasti perässä ja ihan sopusuhtaseltahan tuo näyttää ja tuntuu. Viime viikkoisen rokotuskäynnin mukaan painoa löytyy siis 12,6kg. Ja tähän väliin taas pari kuvaa poitsusta, vähän uudempia ja vanhempia rakenteita siis.
16vko

16,5vko 
 18vko

 Siinä siis parin viikon verran rakenteita, 17 viikkos kuvia en kerinny/jaksanu ottaa, ei vaan tehny miel kantaa kameraa vesisateeseen tai siis en jaksanu... 

Elvikin kävi Donin luona kylässä tossa pari viikkoa sitten ja hauskaa näytti kelpi lapsilla olevan! Ainut vaan että mietin vaan Ellan ottamia kuvia katsellessa että onko meidän lapset hiukan vajaita päästään ainakin kuvien perusteella ovat! Donikin näytti jo hurjan isolle Elvin kanssa, se on vissiin sitten oikeastikkin hirmu iso poika jo! Taas vaihteeksi hiukan kuvasaldoa lasten leikeistä, kuvista iso kiitos Ellalle! 
Ensilumikin kerkesi sataa tossa ööö, mikäs päivä se nyt olikaan, no empäs nyt muista mutta kuitenkin tossa parisen viikkoa sitten joskus 14-15. päivä. Innoissaanhan toi taas oli niinkuin kaikesta muustakin ja juos hullun lailla ympäri pihaa yrittäen syödä kaiken :'D Ei kuitenkaan ihan onnistunut. Poishan tuo lumi suli sitten jo kuitenkin viikonlopun jälkeen ja seuraava viikko taas sitten satoikin vettä. Nyt on kuitenkin taas, ainakin tänä aamuna ja päivällä, lunta ollut maassa. Eikö se nyt vaan vois tulla pysyäkseen tai sitten olla tulematta. Miulle ainakin kelpais että lumet tulis vasta marraskuun lopulla, ei kyllä siltä näytä... 

Ollaan käyty Kallenkin kanssa agitreeneissä sekä kisoissa pyörimässä. Treeneissä tuo tekee kepit mahtavasti ilman epäröintiä sekä ilman välien skippaamisia. Mutta jostain syystä ei kisoissa. No mutta seuran mestikset olivat viime viikonloppuna ja käytiin sitten siellä pyörähtämässä, meidän rata olivaan alusta aika pelottavaa katsottavaa, koira pinkas putkeen heti ykköshypyn jälkeen, no kakkoshypystä selvittiin ongelmitta mutta kolmonen oli pienen Kallen aivoille ja miun hitaalle ohjaukselle liian vaikee. Takaakierto. Siis ollaan treeneissä tehty takaa kiertoja radalla ja yksittäisenä ja ollaan melkeimpä aina onnistuttu. Nyt kuitenkin pyörittiin vissiin 5 krt hypyn ympäri jonka jälkeen sain sen just ja just tulemaan, no tiietäämpä mitä treenata. Loppuradasta selvittiin kuitenkin aika nätisti melkeimpä virheettä! Voisin joskus opetella itekkin ohjaamaan ja juoksemaan. 

Eilen käytiin kuitenkin epiksissä joista sitten maxi-möllien kakkossija reippaalla ihanne ajan alituksella ja nollalla. Lopputuloksena siis hienosti -21.98! Koira toimi upeesti ja oli täydellisessä vireessä. Osasin ite ohjata ihan kohtalaisesti jopa ja sen näki koiran tekemisestäkin! 
Donin kanssakin depytoitiin pentu agitreenitkin tänään ja pentu oli yllättävän nätisti! Oonko ees ylpee molemmista hurtista <3 ! Loppuun taas kuvakoostetta. Kuvia kyllä löytyy! 


1 kommentti: