perjantai 1. lokakuuta 2010

14 viikkoa

... ja hiukan päälle. Olen siis hiukan laiska kirjoittelemaan mutta siis nyt löytyy Donilta ikää jo 14 viikkoa, kuvat on siis 14 viikkois kuvia (tiistaina otettuja) mutta nyt vasta jaksan kirjoitella.

14 viikkoa tuli siis pojalla tiistaina täyteen ja kovastihan tuo onkin kasvanut, korkeutta on tullut parisen senttiä viime mittauksista ja nyt korkeutta löytyy arviolta 39 cm :) Painoa ei olla kunnolla mittailtu mutta arviolta sellasen 10 kiloa tuo painaa. Ja epäilen yhä edelleen  että tuleeko siitä koskaan kelpien näköistä :'D  Mutta osaahan se ainakin seisoa jopa nätisti neljä jalkaa maassa. Ja jopa ihan seisoen, ei istuen. Tossa nyt pari kuvaa kun treenailtiin hiukan taasen tossa lähikentällä. 

Kuvien upeasta laadusta saatte kiittää ihanaa picassaa joka ei ole pariin päivään suostunut tekemään minkään näköistä yhteistyötä miun kanssa joten kuvat ovat siis aika raaka versioita.


Mutta ollaan myö ihan kunnolla taas tokoiltukkin ja eteentulo ollaan otettu uutena liikkeenä mukaan treeneihin ja poitsu on ymmärtänyt senkin jo tosi hyvin ja alkaa tarjota sitä jo hirmu hienosti. Sivulle tuloa ollaan hiottu hirveesti  ja oikea paikka alkaa pikku hiljaa löytyä. Käden oon onnistunu pitämään jo melko ylhäällä ja silti se ymmärtää mitä pitää tehä, upea poika <3  katsettakin tarjoaa hienosti joka väliin, eikä tarvitse edes pyytää! :D

Käytiin myö myös agilityhallilla ekaa kertaa riekkumassa kun käytiin Kallen kanssa treenailemassa vähän torstaina olleita epiksiä varten. Kakara pääs riekkumaan irtona ympäri hallia eikä ees käyny kattomassa kuka oli toisella puolella. Tehtiin sitten sellasta mini mittasta suoraa putken pätkää ja siitä tulikin heti ekan kerran jälkeen Donin lempieste ja juoksi jo innoissaa putkesta läpi kun suun avasin :D Lopuksi pääs molemmat vielä juoksemaan kentälle ja saatiinhan myö ne hetken pysymään paikallaankin :D

Käytiin myös tutustumassa sitten torstaina hiukan agikisojen fiiliksiin Lappeenrannan Agility Urheilijoiden epiksissä eli epävirallisissa agilitykilpailuissa. Porukkaa oli ihan kivasti paikalla mutta ei näyttänyt haittaavan Donia hirveä koirien haukkuminen ja muu show vaan yllättävän nätisti oli! Jonkun puolisen tuntia poitsu oli äitin kanssa kattelemassa ennen kun lähtivät sitten kotia.
Kallen kanssa mentiin siis maxi-mölli luokka jossa oli arviolta ehkä 15 koirakkoa. Rata oli mölliradaksi melko vaikea ja aluksi mietinkin päässäänköhän myö ees pois radalta. Koira karkasi lähdöstä, parissa kohtaa seilasin ite missä sattuun tai olin myöhässä, puomin ylösmeno kontaktit melkein missattiin kokonaan ja aallakin pyörittiin jotain. Loppu tuloksena kuitenkin 5 joka oli täysin miun syytä kun jäin niin paljon koirasta jälkeen että kerkesi pyörähtää esteen ohi. Ihanne aika alittu taas kivasti -12.96 ja oon super ylpeä koirasta <3 Sijoituksenakin upeasti 3. ! Kuviakin saadaan kun Miira niitä miulle lähettelee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti