maanantai 11. lokakuuta 2010

16 viikkoa

Miten nää miun postaukset osuukin just kirjotettaviksi joka toinen viikko? No voi vaan johtua luultavammin siitä että oon ite tosi laiska kirjottelemaan mitään. Ois kyllä aiheita kirjottaa ja näin mutta en vaan saa kirjauduttua sisään ja kirjoitettua. No mutta siis asiaan ja näin ilman turhia alku jaaritteluja.

Ikäähän Donilta löytyy jopa jo upeat 16viikkoa joka ois siis miun laskujen mukaan tasan 4kk. Ens viikolla oiskin sitten taas rokotuskäynti vuorossa ja saas nähdä näyttäiskö Doni täl kertaa nätisti hampaat, suu kiinni vielä niin olisi aika perfect. Ollaanhan myö sitä hampaitten katselua treenailtukkin mutta en sitten tiedä näyttääkö se niitä muille suu auki vai kiinni mutta ens viikolla tiedetään sekin :D

Nyt ei olla kyllä oikein mitään erikoista pariin viikkoon taas tehtykkään eikä olla käytykkään missään :D Laiskuutta, laiskuutta. No mutta kotona ollaan lenkkeilty ja treenattu sitten senkin eestä. Miulla on nyt joku hirveä inspis kouluttaa tota ja hienostihan se tajuaakin kaiken :) Metsälenkit on kyllä yks semmonen juttu missä ei olla ainakaan laiskoteltu. Ollaan reippaasti lenkkeilty ympäri kuukanniemen metiköitä kaikilla poluilla missä vaan voin pitää Donia irti niin siellä ollaankin sitten juoksenneltu.

No mutta jos me vaikka ruvettaisiin reipastumaan ens viikolla ja käytäisiin vaikka jossain :) Ainakin tulevilla viikoilla tullaan agihallilla pyörimään. Päästiin nimittäin mukaan tämmöselle pentu kurssille jonka ideana olisi touhuta pentujen kanssa häiriössä, sosialistaa pentua ja alkaa sitten pikku hiljaa jo tutustua joihinkin esteisiin. Elvi kelpiekin on tulossa Ellan kanssa meitä tällä viikolla moikkaamaan joten saa Doni ainakin leikki seuraa joka olisi poitsun kanssa samalla aalto pituudella!

Loppuun nyt vielä tämmönen pieni kuva kasa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti