perjantai 22. marraskuuta 2013

Ei rakettitiedet, ei taikaa.

Hyvää kuuluu! Blogi hiljaiselolla, päivittely tuppaa jäämään kun mitään normaalia poikkeavaa ei olla tehty. Pikkuhiljaa palaillaan taas tauolta takaisin harrastuskentille ja Donikin on jo oikein hyvässä kunnossa. Tiistaina käytiin ottamassa verinäytteet Movetiin lähetettäviksi eläinlääkärissä ja torstaina oli vastaus jo sähköpostissa, kaikki arvot kohdillaan ja palutuneet normaaleiksi, jee! :)
Ja lisämaininnan arvoista, meidän blogilla on googlen kautta jo 98 seuraaja (+17 bloglovinin kautta!), ei voi tästäkään muuta sanoa kuin vau! 100 lukijan kunniaksi lupaan järjestää pientä arvontaa, jos pari lukijaa jostain vielä ilmestyisi. ;)

Siispä treenirintaman kuulumisia. Kuluneella viikolla ollaan päästy taas treenaamisen makuun. Sunnuntaina käytiin hakutreeneissäkin pitkästä aikaa Eino -myrskyä uhkaamassa. Oli pikkasen jätkällä virtaa kun tajus minne ollaan tultu. Ensimmäiset ukot muistikuvana, toin koiran alueelle ja näki molempiin suuntiin lähtevät ukot, jonka jälkeen vein hetkeksi pois. Ensimmäiselle ukolle(vasemmalle) lähettäessä pieni ääni, mutta teki tosi hienon ja suoran piston! Oikealle hiljainen lähetys, kun oli päässyt purkamaan pahimmat innot alta. Tosi hyvä pisto tännekkin puolelle. Lähetin vielä kerran vasemmalle jossa ukko ihan takarajalla rinteen päällä. Tuuli pyöritti aika lailla. Koirasta näki että haju sillä on, mutta ei ihan helpolla saanut paikannettua mistä haju tulee. Teki kumminkin jatkuvasti töitä aktiivisesti ja lopulta kelpie tajusi mistä tuuli käy ja ukkokin löytyi. :) Halusin tehdä vielä yhden suoran oikealle takarajalle, ja hienosti teki! Nämä jäivät varmaan tämän vuoden viimeisiksi treeneiksi. Yhteenvetona:
- Hyvät, suorat pistot
- Rauhallisuutta ukkojen ilmaisuun
- Ylipäätään ilmaisut kuntoon talven aikana,

Torstaina menin vasta iltaan töihin, joten kerettiin treenaamaan Ellan ja Elvin sekä Nean ja Riinan kanssa kunnon tokotreenit päivällä, kerrankin valoisaan aikaan. Donille ruutua, paikallaolot, seuraamista ja kaukoja. Aloiteltiin ruudulla. Ideana tehdä merkiltä ruutuun lähetyksiä niin että menee perille asti, viime aikoina ruvennut himmailemaan turhan aikaisin. Tosi hyviä teki kumminkin nyt! Naksuttelin paikkaa ensin läheltä, jonka jälkeen siirryttiin n 5m pässä olevalle merkille josta pikkuhiljaa pidentäen 20m asti. Tosi hyviä toistoja ja haki hyvin syvälle. Tehtiin loppuun kunnon vauhtiruutu merkiltä, matkaa about 50m ja kelpiehän pinkoi minkä jaloistaan pääsi eikä jäänyt sen ihmeempiä mua kattelemaan. Palkkana oli ruudussa valmiina takarajalla pallo jonka Ella kävi sinne salaa piilottamassa. Ei ilmeisesti huomannut sitä ruutuun juostessa tai ei uskaltanut ottaa? :D Juoksi keskelle ruutua, josta vapautin suoraan pallolle.

Kelpie tauolle ja tauon jälkeen paikalla olot, Doni keskellä molemmissa. Molemmat tosi hyviä ja kesti hyvin. Tän jälkeen tehtiin seuraamista samaan aikaan kun muut duunaili vauhtijuttuja. Alkuun oli hirrrrveen vaikeeta keskittyä, mutta tsemppas tosi hyvin. Kaukoja omassa rauhassa, uusi tekniikka(kumartamisen kautta s-m) näyttää ainakin toistaiseksi hyvin toimivalta. Ei liiku eteen eikä taakse. Katsotaan mitä tapahtuu kun matka pitenee...

1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu http://tollerinalli.blogspot.fi/2013/11/11-faktaa.html :)

    VastaaPoista