sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Far from here with no one else around

Edelleen ollaan sairasteltu, tai no, minä olen sairastellut. Pikkuhiljaa alkaa olemaan jo voiton puolella ja ollaan päästy jo vähän treenaamaankin. Aksaamaan ei ole uskallauduttu, paitsi huomenna ois epikset suunnitelmissa,  tokoiltu ollaan. Ainakin ollaan kokeiltu. Blogiotsikonkin väsäsin jonkun kummallisen innostuksen puuskan saattelemana. Josko saataisiin uutta intoa kirjoittamiseenkin?


Torstain ryhmätreenit vähän sinne päin: seuraamisessa ujelsi ja sähelsi, huomautin, teki paremmin mutta edelleen tempon muutoksissa ja askeleissa äänteli. Askeleita ollaan saatu suoremmaks ja peruutuksissakin alkaa pysymään aika hyvin suorassa. Hitaassa käynnissä rupeaa poikittamaan jos tehdään oikealle käännöksiä, muuten ihan hyvä. Paikkamakuu kans ihan ok. 3min, pysy koko ajan paikoillaan, ei vaihtanu lonkalle, mutta oli aika levoton. Pää pyöri ja korvat lähössä lentoon. Ruutua ei meinannu löytyä, ei sitten millään. Kävin tekemässä yhen vierestä, jonka jälkeen alko löytämään. Kaukot ihan ok. s-i vaihto ei edelleenkään toimi parhaalla mahollisella tavalla pitkästä (5m~) matkasta, muut vaihdot hyviä. 

Huomenna(tai siis tänään) pitäis mennä epistelemään agin puolella flyball harkkojen jälkeen, saas nähdä mitä tulee. Tiistain möllitokoon ihan hyvät fiilikset. Jos koira tekee töitä hyvin ja annan sille mahdollisuuden tehdä niitä töitä hyvin, niin suoriudutaan varmasti ihan hyvin. Kaikki liikkeet on hallussa(tunnari jätetään välistä), joten ihmeellisempiä ongelmia ei pitäis tulla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti