sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Hyvä treeni, parempi mieli!

Agility ei edisty, tokossa junnataan paikoillaan ja treenimotivaatio nollassa, niin josko flyball?
Päätin ilmoittaa Donin flyball kurssille lähes hetken mielijohteesta :D Talvi tuottaa treenimasennusta ja mitään mukavia tokokurssejakaan ei ollut tarjolla, miksipä ei siis? Ollaan testattu lajia toissa kesänä nuorisojaoksen leirillä ja vaikutti ihan mukavalta, ja ainakin yksinkertaiselta. Doni jopa muisti laatikon idean, painamalla tulee pallo ja ruokaa. Tehtiin myös erikseen kahta hyppyä, eikä niilläkään ollut ongelmia. Tässä on siis meidän laji. Koira saa juosta pallo suussa ja mun ei tarvitse kuin seisoa! :D Katsotaan mitä ens viikolla saadaan jo aikaan. Kuviakin saatiin muutama ja kamera suostu jopa toimimaan hallissa. Kiitos Nea! 

Tehtiin myös vähän tokoa mielenvirkistykseksi. Tunnaria alias kapulataistelua ollaan koitettu vääntää lähes päivittäin. Olin jo heittämässä hanskoja tiskiin koko jutun kanssa, mutta mitäpä vielä! Eilen kelpie haisteli täydellisesti ja rauhallisesti ja löys oman! Voiko ihminen olla onnellisempi. Valoa tunnelin päässä? Niin ja aikaisemminhan suoritustapa on ollut seuraava: puolen metrin ilmalennolla kapuloiden keskelle lennättäen ne pitkin seiniä jonka jälkeen kaikki mahdolliset poimitaan suuhun. 
Tänään tehtiin hallilla paikkamakuita, seuraamisia, liikkeestä istumista ja luoksetuloa. Paikkamakuut ihan jees, jos keskittyy niin ei reagoi muitten käskyihin. Pää pyörii muttei kuitenkaan nouse. Seuraaminen oli aika nättiä! Ulla käskytti ja kommentoi. Voittajaluokan pitunen suunnilleen ja sisälsi vähän kaikkea. Oikealle käännökset on aavistuksen löysät, liikkeelle lähdössä painaa, mutta paranee melko nopeasti itekseen. Vasemmalle ja täykkärit nättejä. Tempon muutoksetkin on alkanu toimia ilmon koikkaloikkia. Askeleet vähän sinne päin, kaipaa paljon treeniä. Peruutukset parhaat ja oli hiljaa! Nättiä settiä. Istuminen toimii ongelmitta. Luoksetulo on sinnepäin. Tulee vauhdilla ja pysähtyy aika napakasti, mutta seisomiset muuttuu välillä maahanmenoiks. Pitää tehdä siis enemmän seisomisella, koska maahanmeno on niin paljon varmempi. Sinäsä ärsyttävä liike, koska ei kestä toistoja ilman ennakointia. 
Mutta kyllä tää tästä! Parempaan päin kaikkien osalta. Ollaan me kesällä voivottelemassa (; Ei kommentteja:

Lähetä kommentti