keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Tokokoe, Hollola 18.09.

Perjantaina otettiin Donin kanssa, vr'n lippusotkujen jälkeen, juna kohti Lahtea. Ekaa kertaa oli keepie junassa ja käyttäytyi varsin mallikkaasti! Juna oli ihan tupaten täynnä porukkaa enkä varmasti valehtele jos sanon ettei ollut yhtään ylinmääräistä istumapaikkaa. Alkumatkan Kouvolaan asti Doni sai rapsutuksia ja huomiota vieressä istuvalta mummolta joka molempien onneksi jäi kouvolassa pois ja uusi vierustoveri ei onneksi ollut yhtään kiinnostunut meistä joten keep sai rauhassa nukkua ja makoilla loppumatkan. Lahessa sitten olikin Anni meitä vastassa ja suunnistettiin heille. Viikonlopun ajan meillä oli kerrostalo kaksio hiukan täynnä koiria, 4 narttua ja Doni, hmm. Lauantaina päästiin kahdesta eroon ja saatiin yksi, hieman paremmin käyttäytyvä tilalla kun Linda saapui. Donilla oli mukavaa kun sai kiusata Nita-belgiä koko viikonlopun roikkumalla sen korvakarvoissa.

Sunnuntaina olikin sitten tokokoe Hollolassa jonne päästiin bussilla. Alossa oli koiria kamalasti, 12 ja aikatauluissakin taidettiin olla. Tuomarina meillä oli Harri Laisi.
Paikkamakuut olivat kahdessa ryhmässä heti perä jälkeeen ja Donin kanssa oltiin viimeisessä ryhmässä. Pisteitä saatiin aavistus viime kertaa vähemmän, mutta silti loistavasti, 187/200p ALO1 KP ja sijoitus taisi olla 5. Vautsi mikä mies <3 Ohessa pisteet ja pienet selitykset, ja toki video josta isot kiitokset Lindalle! Oon taas super tyytyväinen tohon koiruuteen <3

Paikkamakuu 10
Tosi hieno, lonkalle tais vaihtaa loppuajasta mutta ei sen kummempia.
Luoksepäästävyys 10
Istui kuin istuikin vaikka häntä vispasi kovaa vauhtia.
Seuraaminen kytkettynä 9
Melko nättiä, aavistuksen poikitti mutta erinomasta hihnaseuruuta Donilta!
Seuraaminen vapaana 9
Tosi hieno! En tiedä mistä lähti piste.
Liikkeestä maahan 9½
Nätti tämäkin, lopun perusasento oli hiukan vajaa, ei noussut ylös asti. Siitä puolikas.
Luoksetulo 8
Jäi ja tuli hyvin, ite seisoin hiukan leveesti ja koira yritti ekalla sivu käskyllä tulla jalkojen välistä(ööö?)
Liikkeestä seisominen 10
Hieno Donits!
Estehyppy 10
Yritti varastaa hypylle kun siirryttiin sille. Hiukan kovaäänisellä TÄNNE! ilmaisulla sain kuitenkin haltuun.
Kokonaisvaikutelma 10
Tuomari kommentoi loistavaa yhteistyötä ja kehui koiraa. Ihmetteli vielä että mistä tälläisiä koiria oikein tulee jotka vetelee vain kymppejä ja ysejä.

3 kommenttia: