tiistai 6. syyskuuta 2011

Päätä seinään hakaten

Lauantain kisafiilikset kolmeen sanaan tiivistettynä. Taas vaihteeks oli sellanen olo että tästä ei tuu mitään. Ja koirakin vaikutti siltä että se olis ainakin puol vuotta taukoillu eikä sinä aikana nähnykkään agilityesteitä. Koira kuumu ja muris jotain omiaan radalla ja korvat jäi lähtöön.
Juuri ennen tätä kuvaa korvat tippuivat.
Joopajoo, käytiin siis Kallen kanssa vähän hakemassa kisafiilistä ruokolahdelta kahden agiradan verran. Tuomarina molemmilla radoilla oli Jan Vesalehto.

 A-rata tuntu jo rataantutustumisessa kamalan huonolta idealta ja sitä se tuntu olleenkin. Toisen esteen jälkeen sain koiralta tyylikkään kiilauksen kun se kimpos päin kaataen miut hiekkaan. Go! Ainiin, ja nilkan nivelsiteet samaan syssyyn rikki joten taukoilua, taukoilua. Joo no siinä sitten yritin kammeta ylös ja totesin että pakko vetää loppuun asti että en nyt 25e maksa siitä että tuun kaks estettä tekemään. Kipu oli tietysti sen mukainen. No jooo, sitten positiivista, a'lta otettiin kontaktit ja slalomikin toimi ihan kelpo hyvin mitä nyt eka mutka vähän venyi ja rimat roiski. putket löyty joten kuten, kepeille ei meinannu löytyä mutta kepitti ihan hyvällä vauhilla sitten kun löydettiin kepeille asti. Puomi oli alkuun vähän hukassa mutta löytyi sitten ilman putkessa käyntiä, ja loppusuorallakin tais ainakin yks rima lentää mut koira eteni hyvin. Lopputulos oli joku järkyttävä 21. huhhuh.
B-rata oli A väärinpäin, eli vielä huonompi idea. Alku tuotti jo ongelmia mm. että löytyis puomi eikä putkea. joten kuten se sinne puomille sitten päätyi tosin sitä ennen tais lentää yks rima ja koira katoskin. Hupsista. Puomilla ei suostunu tulemaan alas asti vaan jäi himmaamaan. Keppejä ei löytynyt vaan lähti sinkoamaan keppien toiselle puolelle ja kun käskin luokse niin pujottelee väärään suuntaan, älynväläys. No löydettiin sitten kepit ja pujotteli kuin siirapissa ois menny. Vaikka tuomari sano että lopettaa pitää hyllyn jälkeen niin oltiin ilkeitä ja jatkettiin. Ei kyllä päästy pidemmälle sillä ei löydetty sitten puomin viereistä putkea vaikka tyhmän varmasti oletin että se putki löytyis, no eipä löytynyt ja poistuttiin sieltä sitten.
B-radan loistavat kontaktit.
Aika pska fiilis päälimmäisenä. Etenkin noitten rimojen lentely ärsytti, koska on ne ennen kestäny ylhäällä ja korkeudetkin tais olla normi 55. No jatketaan tästä. Kisakuvat kuvannut joku(?) miun kameralla :'D Saa ilmoittautua jos tunnustautuu.
Mutta positiivisenpaa! Sain Donille toko-koe paikan 18.9 Hollolan kokeeseen joten sitä silmällä pitäen nyt treenaillaan!

hmmm, ponnistuspaikka? Ja invaliidi ohjaaja.


Ja tästä kepittely nopeudesta olen ihmeissäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti