sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Mennyttä vuodelta 2010 ja tulevaa vuodelle 2011

Nyt on siirrytty taas yksi vuosi eteenpäin vuoteen 2011 ja jätetty viime vuosi 2010 historiaan. Tätä vuotta voidaankin muistella vielä pitkään! Vuoteen mahtui todella paljon iloa etenkin koiraharrastuksen parissa ja tästä voikin kiittää ainoastaan teitä kaikkia treeni ja leikkikavereita, kasvattajaa ja kaikkia ketkä ovat olleet edes jollain tavoin vaikuttamassa menneeseen vuoteen! Tehdään ensi vuodesta vielä parempi. Hyvää ja menestyksellistä uutta vuotta 2011! 
ylimpänä Doni, alla siskot. Kuva lainattu Kirsiltä.
Kaunis poseeraus, 4vko
6vko
 Viime vuoden kohokohta epäilemättä oli kelpie poika Donin astelu taloon elokuun loppupuolella. Donin kanssa ollaankin viime neljän kuukauden aikana kerettykkin kokemaan jo vaikka mitä ja touhuamaan yhtä sun toista. 23.06. päivään ei kuulunut kuin hymyilyä saadessamme viestin kasvattajalta, Boogielle oli syntynyt neljä pentua, 3 tyttöä ja yhden pojan. Yksi tytöistä kuitenkin valitettavasti menehtyi joten jäljelle tai Doni siskojensa Toscan ja Binkan kanssa.  Pienen suunnittelun jälkeen otimmekin sitten viikonloppuna 24. päivä heinäkuuta suunnan kohti hankoa ja kuukauden ikäisiä pentuja katsomaan.  Pennut olivatkin jo todella virkeitä ja meno oli kovaa, koko ajan joku oli menossa jonnekkin.
8vko

Elokuun lopuilla sitten käytiinkin poitsu hakemassa ja nyt vain kohti uusia tuulia! Loppukesä menikin sitten melko äkkiä ja uusiin paikkoihin, asioihin ja koiriin käytiin tutustumassa ja positiivisesti ollaan kaikkeen suhtauduttu. 
(c) Viktoria M.

Syksy alkoikin sitten aika äkkiä ilmojen kylmetessä. Syksyllä ohjelmaamme kuului lenkkeilyjen ja leikkimisten lisäksi myös pentuagility ryhmään pääsy ja pieni tokoilu itseksemme. Doni onkin päässyt agilityn myötä tutustumaan putkien ja kontaktien ihmeelliseen maailmaan ja siivekkeiden läpijuoksuakin ollaan tietenkin treenailtu. Apina on tekemisestä todella innoissaan ja vauhtia löytyy.

Talvikin yritti jo kerran aikaisemmin tulla lumen saattelemana, mutta tulikin hiukan myöhemmin vasta. Lumet tulivat hyvin sitten kerralla eikä loskassa jouduttu kauaa talsimaan, ei lähestulkoon ollenkaan, onneksi. Kakara olikin lumista todella innoissaan ja edelleenkin sukellellaan vähän väliä lumipenkkaan.Alkutalvesta käytiinkin sitten korkkaamassa näyttelykehät helsingissä Best-in puppy pentunäyttelyssä. Hesan reissulta kotiuduttiinkin upeasti sitten tuloksella PEK1 KP ja ROP-pentu. Iso kehä meni läpijuoksuksi mutta eipä juuri viisikuukautiselta voi upeampaa tulosta odottaa :)! Hyvillä mielin päätettiin näyttelykausi ja tästä on hyvä jatkaa.



Elviä ja Ellaakin ollaan keritty viime vuoden aikana keretty käydä moikkaamassa pariinkin otteeseen. Vajaa älyisillä lapsilla onkin ollut enemmän kuin kivaa keskenään joten tarkoitus tietenkin jatkaa miittailua tänäkin vuonna! Viime tiistaina mukana olivat myös Anni kahden lyhytkarvaisen collien kanssa ja riemua riitti.
Koko nelikko.


Tämä vuosi olikin äärimmäisen upea joka tavalla ja toivotaan että ensivuodestakin tulee upea, ja tietysti toiveissahan on että vietettäisiin vielä upeampi vuosi. Tavoitteena meillä on Donin kanssa päästä treenaamaan tokoa valvovan silmän alle lpky'n toko koulutuksiin. Tarkoitus olisi myöskin päästä kisailemaan ekat toko-kokeet joskus kesällä tai loppusyksystä. Agilityä olisi tarkoituskin myöskin jatkella samaan malliin ja saada koira vaikkapa kisavalmiiksi vielä ennen ensi joulua. Näyttelyiden saralta ei ole sen suurempia suunnitelmia kuin että päästään vaan käymään ainaskin parissa näyttelyssä ja ainaskin suurimmassa osassa lähiseutujen näyttelyitä. Jälkeäkin olisi kiva päästä kokeilemaan ihan kunnolla mutta saas nähdä keritäänkö kaikkea tehdä. Ainiin ja tietenkin luustokuvat ois tarkotus ottaa loppu vuodesta, joskus syksyllä luultavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti