tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kato mä lennän taas meen läpi seinän

Normaalissa päiväjärjestyksessä taas, myös trenien osalta. Hakumetsään ei olla päästy moneen viikkoon, kun on aina sattunut jotain treenien päälle, ja yksinään ei oikein pysty treenaamaan. Tokoa ollaan tehty, samoin kuin agilityä. Kisojen jälkeen ei tosin olla hallilla käyty, mutta sitä ennen kylläkin. Mökilläkin käytiin viime viikolla. Doni kävi pussailemassa myös lehmiä aidan toiselta puolelta. 

Mutta voihan toko. Eilen treenattiin yksikseen ja tänään Juulin ja koirien kanssa. Samat ongelmat. Ruudussa maahanmeno. Viime kokeessaan nollattiin ruutu juurikin sen takia, että Doni täräytti takimmaisen nauhan päälle makaamaan. Oon opettanu sille että stop on seis. Tehtiin pitkään vaan pelkkää seisomista ja nyt kun maahanmenoa on ruvettu ottamaan joukkoon niin toihan on keksiny että mitäpä suotta siinä välissä seisoskelemaan, se pyytää kohta kuitenkin maahan. Ollaan nyt ruvettu natseilemaan enemmänkin, että siellä muuten ollaan jaloillaan kun pysähdytään. Mutta ei, ei usko. Pitää nyt keksiä joku uusi sotasuuunnitelma. 
Iloista kuitenkin, kaikki eri jäävät alkaa erottumaan kelpien päässä ja jaksaa kuunnella käskyjä, eilen tehtiin huippuluoksetulo ja Doni on opetellut ottamaan metskua vauhikkaammin suuhun ja pitämään paremmin kiinni, kun ollaan viime aikoina vähän leikitty. 


1 kommentti: