HIHNAN PÄÄSSÄ

 I can't win, I can't reign 
I will never win this game  
Without you


Moikka!
Ruudun takana täällä näpyttelee Veera, hiukan alle parikymppinen hullu koiraharrastaja. Majaillaan kelpopoikien kanssa tällä hetkellä Jyväskylässä, mutta vietetään myös jonkin verran aikaa kotipaikkakunnalla Lappeenrannan vieressä. Olen valmistunut ravintola-alalle ja on tullut tarjoilijana puuhailtua. Suurimman osan ajasta kuitenkin käyttävät nuo nelijalkaiset.

Jaloissa pyörii kaksi maailman tärkeintä, Doni ja Riski. Lisäksi meillä majailee maatiaiskissa neiti Diiva, joka pitää tarvittaessa kelpiet kurissa ja järjestyksessä. Koirien kautta olen tutustunut myös moniin upeisiin ihmisiin ja saanut todella tärkeitä ystäviä.

Koirapuolella tullut pyörittyä suunnilleen vuodesta 2008, jolloin eksyttiin silloisen lainakoira-lenkkikaveri sekarotuisen Kallen kanssa agilityn alkeiskurssille. Sille tielle on sittemmin jääty. Kalle on bordercollien ja walesinspringerspanielin sekoitus, aivan ihana kaveri. Omaa koiraa tuli kinuttua ties kuinka kauan, ja loppukesästä 2010 pitkäaikaisesta haaveesta tuli vihdoin totta ja kotiin tallusteli kelpie jätkä Kengurukolon Dirty Harry "Doni". Donille tuli keväällä -15 kaveriksi kelpie Tuisku "Riski". Paljon on tehty, opittu toisiltamme ja opittavaa on edelleen paljon. Donin kanssa ollaan aikuistuttu yhdessä ja kasvettu kiinni toisiimme.

Kallen kanssa agilityn JUN OPEN SM-3, 2011

Donin kanssa tokossa NUO SM-1, 2012 ja 2013
agilityssä NUO SM-3, 2013
Rotuyhdistyksen Vuoden nuori koiranohjaaja 2012 ja 2013


  Always be beside or close behind you.  
Wherever you go, you'll always know
 I'll always be beside youEi kommentteja:

Lähetä kommentti