sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Sun hymystä mä voimaannun

On kyllä ollut niiiiin siistiä palata kelpojen kanssa treenimään! Tykkään niin paljon tuosta molempien asenteesta. On ne vaan aika kivoja tyyppejä. Otsikon mukaan, on nämä koirajutut niin voimaannuttavia henkireikiä miulle. Miten sitä selvisikään koko talven ilman minkäänlaisia koiratreenejä tai aivoja tyhjentäviä metsälenkkejä.


SM-karkeloiden tilanneraportti laahaa edelleen perässä, joten pakko kai se on kirjoitella pihalle, kun vielä jotain edes muistaa. En ehkä edes yritä perustella miksei muka mitenkään ole ehtinyt. Tehtiin kolmessa kehässä ja paikkikset erikseen. Doni oli heti iltapäivän tauon jälkeen. Kerkesin jo hehkuttamaan miten kivaan rakoon satuttiin, kun toisella kentällä ei ole ollenkaan hälinää kun mennään tekemään. Osoittautui harhaluuloksi, meidän jälkeisellä koirakolla oli sen tasoiset kannustusjoukot mukana että kuului varmaan viereiseen kaupunkiin. Doni keräsi ihan hirveät kierrokset kaikista taputuksista ja hurrauksista. Muuten teki kivalla ilmeellä, eikä vilkuillut muualle. Painekattila vaan vähän kiehui yli ja purkautui ääntelynä. Suurimmat pistevähennykset ovatkin lähinnä ääntelystä. Tosi tyytyväinen saa olla miun jätkään. Tuloksena EVL2, 236,5p. Niin ja onhan se suomen 38. tottelevaisin ;) Dompsiiiii. <3 


Ruutu 6,5 
Tähän olin hurjan tyytyväinen! Pieni ääni ympyrästä ruutuun lähtiessä ja törmäsi seuraamiseen tullessa, muuta en keksi vähennyksistä? 
Tunnari 6 
   Tämänkään pistevähennyksistä ei mitään hajua. Teki hienosti, yritti lähteä palauttamaan tuomarille, mutta kurvasi kuitenkin ilman lisäkäskyä suoraan miun luo, 
Zeta 7,5
  Jaksoin olla niin tyytyväinen hienoista ja napakoista asennoista! Käännöksissä piippasi. 

Luoksetulo 8
   Meidän kriteereihin aika täydellinen oikeastaan! 
Kaukot 9,5
   Liikkui kyllä s-m vaihdossa aika rumasti. 
Ohjattu
   Vähän nytkähti liikkurin käskystä, muuten hieno! 

Kiertonouto
   Bongasi kyllä merkin, mutta lähti käskystä oikean puoleisen kapulan taakse. Sain onneksi stopattua ja lisäkäskyllä, käsimerkillä löysi kuitenkin kiertotötsän. Tähän väliin tuli vielä protestikiljaisu. Kapulaa nostaessa sohelsi myös jotain ja annoin tuplakäskyn hypyllekin. 
Seuraaminen
   Ääntä oli PALJON. Vinkui, piippasi ja taisi jotain muitakin versioita tulla kelpien suusta. Äänenvaimennuksella olis varmaan ollut ihan siisti suoritus. 

Paikkaistuminen 10
Paikkamakuu 7,5 
   Oli taas joku klikki päässä. Tuplakäsky maahan ja sillä tuplallakin todella hidas. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti