maanantai 2. toukokuuta 2016

Toko-otus Riski muuttopuuhissa




Riskin päivät ovat täyttyneet tokoilusta! Ja hullusta metsärallattelusta. Mitä sitä pieni kelpie muuta kaipaa. Vappu vietettiin muuttopuuhissa, Doni jäi muuton tieltä lomailemaan Lemille ja Riski toimi tehokkaana muuttoapuna. Nukkui muuten yönsä aika sikeästi, kun koko päivä piti vahtia ja kulkea perässä ja jatkuvasti ravasi ihmistä sisään ja ulos vieden kaikki Riskin tavarat. Onneksi selvisi ettei Riskin tavaroita myytykään pois, vaan kaikki löytyivät uudesta kodista. Nyt riittää tilaa, naapureita kytättäväksi ja vieläpä ihan oma kyttäys-tila (kutsutaan myös parvekkeeksi). Iltapissitykset onnistuvat mukavasti rantaa myöten kävellen ja vapaana pito mahdollisuudet kasvoivat hurjasti.



Tänään tuuleteltiin päätä muuton jäljeltä. Tuon pienen koiran iloa on kyllä terapeuttista katsella.



Teemana on meidän menossa ollut taas toko. Tähän on syynä ehkä huomenna kolkutteleva tokokoe. Hui kuinka jänskää! Koen, että Riskillä on oikein hyvät mahdollisuudet onnistua ja pärjätä koe läpi hyvällä fiiliksellä. Huomennahan se sitten nähdään!

Ihan hyvällä fiiliksellä kuitenkin lähdetään! Treeneissä on ollut kivaa, ja Riski on ollut varsin pätevällä tuulella. Käytiin koetreeneissäkin pyörähtämässä ennen Viron reissua. Tehtiin siellä koko alokas. Pientä pilkunviilausta lähinnä, paikkamakuusta ylös vasta toisella käskyllä ja kaukoissa taas ennakoi nousemisen. Muuten ihan huippukoira. Sitä ei haitannut miun jännittäminen, ei uusi tilanne, ei palkattomuus, ei vieraat koirat paikkamakuussa, eikä ihmiset kävelemässä kentällä. Samaan fiilikseen tähdätään huomisessa!



4 kommenttia: