maanantai 16. maaliskuuta 2015

Never knew that it could mean so much


Takaisin blogissa. Ja on muuten uusia kuviakin. Ollaan kaivattu sinua aurinko. Ollaankin saatu nauttia jo yli viikko aurinkoisista ja lämpimistä lenkeistä. Ihan huippua! Tosin lunta riittää vielä, voidaan laittaa pakettiin ja lähettää jos jollain on tarvetta? Menin aurinkoenergian siivittämänä laittamaan yhden koeilmonkin menemään sekä hakemuksen seuran toko SM joukkueeseen. Hupsista.

Edellisen postauksen jälkeen ollaan keritty taas treenaamaankin. Kentät edelleen jäässä joten toko-puoli vaatii sovellusta. Ollaan tehty lähinnä lyhyttä treeniä sisällä. Kaukojen tekniikkaa, paikallaoloja ja viimeisimpänä projektina Doni aloitti "tunnarikuurin", ollaan tehty tänä vuonna hävettävän vähän tunnaria joten vedetään nyt senkin edestä. Kaksi tunnaria eri aikaan per päivä. Esim ennen lenkkiä ja lenkin jälkeen. Onnistuneita tähän mennessä 6/6 ;) 


Treenit olivat menneen viikon vähän jäissä syystä ja toisesta. Käytiin kumminkin tiistaina agin ryhmätreeneissä. Tehtiin vähän vaikeahkoja pätkiä vaatien valintoja koiran puolelta, pahin kohta Donille oli kahden putken suun jälkeen hyppy, josta toinen siiveke ei näkynyt putken suun takaa. Saatiin jankata varmaan miljoonasti. Muuten pelitti vasin mallikkaasti.

Lauantaina Kiitolassa tottistelemassa. Donille kehääntuloja, jääviä, kaukot, tunnari ja paikkamakuu. Aloitettiin kehääntuloilla. Kiitolassa sopivasti "portit" lavasteina. Ensimmäisellä jäi jumiin kyttäilemään hallin menoa, mutta skarppasi kiellosta kun tajusi kenen kanssa oltiin hommissa. Tehtiin hallin molemmilla puolilla ja teki tosi hyvin. Jäävissä oli huippuhyvänä, vaikka ei olla hetkeen tehty. "Vapaana seuratessa" tekee hitaammat istumiset ja seisomiset kuin seuraamisessa. Peruuttamalla hyviä kaikki. Seuraamisen yhteydessä seisoi yhden istumisen, muuten oli aika napakkana ja keskittyi. Tehtiin leikin lomassa myös muutamat luoksetulon maahanmenot joissa tosi hyvä, eikä tietoakaan kyttäilystä ja vajaista asennoista.
Seuraava kiekka aloitettiin paikkamakuulla toisen koiran leikkiessä. Kestoa ehkä 2min ja kerran sain huomauttaa haistelusta, mutta oli rauhallinen koko paikkiksen ajan eikä kyttäillyt toista koiraa. Väliin tunnari, lähti kuin tykin suusta kapuloille ja unohti matkalla mitä oli menossa tekemään. Jäi seisomaan kapuloille, mutta keksi nopeasti homman nimen ja toi oman. Tuumaili kuitenkin jonkun aikaa kapuloilla ja vertaili vierekkäisiä. Kaukot samaan syssyyn laudalla. Nää oli ihan super! Matkaa reilu 10m ja täysin puhtaat vaihdot kaikkiin. Yhdessä m-s vaihdossa meni istumisen kautta. Välissä vaihtui uusi koira kentälle ja tehtiin loppuun vielä pidempi paikkis. Kestoa vaille 5min, oli oikein rauhallinen eikä edes haistellut. Välillä pälyili toista(lähinnä kehut/kiljahdukset), mutta ei jäänyt "kiinni". Hieno Doni!

Nyt herättelen kelpien päiväunilta ja suunnataan aurinkoon tokotreenaamaan! Mukavaa kevättä kaikille lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti