maanantai 24. kesäkuuta 2013

Let's stop time and enjoy this moment



Juhannus meni, ja lämpimät ilmat tulivat takaisin! Doni tokoili ja jäljesti viime viikolla, lauantaina vietettiin jätkän kolme vuotis synttäreitä. Mukamas kolme. En usko. Vastahan se oli naskalihampainen pikkuterroristi.
Ainakin se on maailman paras, once in a lifetime -koira.







Toi jalkapallo on ollu jätkällä pienestä asti, mutta edelleen hengissä! :D





tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kato mä lennän taas meen läpi seinän

Normaalissa päiväjärjestyksessä taas, myös trenien osalta. Hakumetsään ei olla päästy moneen viikkoon, kun on aina sattunut jotain treenien päälle, ja yksinään ei oikein pysty treenaamaan. Tokoa ollaan tehty, samoin kuin agilityä. Kisojen jälkeen ei tosin olla hallilla käyty, mutta sitä ennen kylläkin. Mökilläkin käytiin viime viikolla. Doni kävi pussailemassa myös lehmiä aidan toiselta puolelta. 

Mutta voihan toko. Eilen treenattiin yksikseen ja tänään Juulin ja koirien kanssa. Samat ongelmat. Ruudussa maahanmeno. Viime kokeessaan nollattiin ruutu juurikin sen takia, että Doni täräytti takimmaisen nauhan päälle makaamaan. Oon opettanu sille että stop on seis. Tehtiin pitkään vaan pelkkää seisomista ja nyt kun maahanmenoa on ruvettu ottamaan joukkoon niin toihan on keksiny että mitäpä suotta siinä välissä seisoskelemaan, se pyytää kohta kuitenkin maahan. Ollaan nyt ruvettu natseilemaan enemmänkin, että siellä muuten ollaan jaloillaan kun pysähdytään. Mutta ei, ei usko. Pitää nyt keksiä joku uusi sotasuuunnitelma. 
Iloista kuitenkin, kaikki eri jäävät alkaa erottumaan kelpien päässä ja jaksaa kuunnella käskyjä, eilen tehtiin huippuluoksetulo ja Doni on opetellut ottamaan metskua vauhikkaammin suuhun ja pitämään paremmin kiinni, kun ollaan viime aikoina vähän leikitty. 






torstai 13. kesäkuuta 2013

Se vaatii rakkautta, hulluutta, draivia

Me tehtiin se! Tänään oman seuran iltakisoissa mulla oli hyvä fiilis lähteä radalle ton koiran kanssa. Halusin lähteä sinne. Halusin päästä tekemään radalle hommia Donin kanssa. Mua ei pelottanut, että ei osattais. Tiesin että osataan, me voidaan tehdä se.
Tehtiin muuten agiradalta hieno nolla, luva nolla ja voiton kera! On se jätkä. Kun se toimii, se toimii hyvin. Yks mutka vähän venyi, ja meinattiin tulla muuri vielä uudestaan yli. Ei kumminkaan tultu. Ihanneaikaan taisi tulla alitusta n. -12s. Hyppyrata oli myös mukava, kivaa menoa. Kepeille vaikea lähestyminen - suoraan ja vauhtia otettiin suorassa linjassa olleilta hypyltä, pituudelta ja renkaalta. Doni yritti, mutta ei taivu. Sisään ekasta välistä, toiseen väliin taipui, mutta kolmas oli jo liian paha. Liikaa vauhtia. Tuloksena 5 ja sij 4.  Palkinko norsua ei ole vielä suolistettu, vaikka mua vähän kauhistuttaakin pehmolelu norsun kohtalo, varsinkin kun raukan sisään ollaan menty tunkemaan vinku. 
Hyvä fiilis ja saa olla tyytyväinen.


Tyylikäs huitaisu ohjaus :D

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Uimista, lämpöä, koirakavereita, juoksua ja hiukan tokoilua.
Mulla alkoi viime viikonloppuna loma ja nyt on jo viikko lomailtua ja joka päivä kaikenlaista menoa on ollut.  Torstai aamulla käytiin juoksemassa ja tehtiin pikku tokot. Lauantai-sunnuntai kului mökkeillen. Tokoihin sisältyi zetaa ja tunnarin palautusta. Zetassa tuppaa sotkemaan seisomisen ja istumisen. Tiedä sitten taas että miksi. Käskysänät on top ja istu, joten ei voi oikein niidenkään samanlaisuudesta johtua... Nyt vaan jatketaan siis peruutustreenillä. Tunnarin palautusta yhtä kapulaa piilottelemalla nurmikkoon. Tuo hyvin ja pitää kiinni edessä istuenkin hyvin ja tiukasti.

Doni ja pk collie Nita






Doni ja sheltti Rio

Whoever said that diamonds are a girl best friend never owned a dog <3

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Voivotellen vielä eteenpäin

Taas vaihteeksi helle säässä Imatralla tokokokeessa Donin kanssa. Kyllä sen kanssa on vaan mukava olla joka kerta kehässä, aina yhtä paljon intoa mukana. Tällä kertaa tuomarina toimi Anne Nokelainen. Donin tulos ärsyttävän pienestä kiinni, VOI2 247p sij 2./7. Niin ja kaikille tietämättömille, ykkösen rajahan on siis 256p. Eli yhdeksää pistettä vaille ykkönen. Koira toimi kuitenkin helteestäå huolimatta ja hauskaa oli! Videoista kiitokset Nealle, ensimmäisessä pätkässä ruutuun asti, toisessa loppupuolisko.

Paikkamakuu 10
Seuraaminen 9
  muutama vino perusasento
Istuminen 10
Luoksetulo 8½
  seisominen sais olla nopeempi, maahanmenosta meinasi lähteä tulemaan luokse liikkurin käskystä.
Ruutu 0
  juoksi läpi, pysäytykäsky myöhässä ja meni heti maahan
Hyppynouto 9
  törmäsi tuomarin mielestä, ja vino
Metsku 6
  tiputti miun jalkoihin, taas.
Tunnari 8
  tiputti matkalla kerran
Kaukokäskyt 9
Kokonaisvaikutus 9